Кривий Ріг попрощався зі своїм загиблим захисником Миколою Щербиною

ЖАЛОБА
21.06.22 - 11:33

Сьогодні Кривий Ріг попрощався зі своїм загиблим захисником Миколою Щербиною. Він був призваний на військову службу в березні, під час загальної мобілізації. 33-річний криворізький воїн віддав своє життя за Україну.

Провести бійця в останню путь прийшли його друзі, знайомі, військові. Бійця відспівав священник Роман Бацвін.

Для всіх, хто знав молодого чоловіка, це велика втрата.

"Він був чуйною, доброю, порядною людиною, яка віддала своє життя за нашу державу. Ми з ним жили по сусідству, на жаль, останній рік рідко бачилися. Йому можна було довіряти", - згадує учня його колишній вчитель Володимир Бондарук.

 

Ольга Погоріла - подруга молодого чоловіка. Знала Миколу ще зі студентських років.

 

"Ми разом навчалися у медичному коледжі на лаборанта. Микола був гарним хлопцем, добре вчився, був чуйним і відважним. Це гірка втрата для мене, бо він - моя перша любов. Дуже тяжко. Микола пішов до війська, коли почалася війна на Донбасі. Відслужив там кілька місяців. Повернувся живий, а у березні пішов воювати вдруге, але повернутися вже не судилося", - розповідає Ольга.

 

"Це такий чудовий хлопець був, спокійний, працелюбний, відгукувався на всі прохання. Закінчив 70-у школу, вчився в коледжі, працював на будівництві. Він залишився без батьків, мама з татом кілька років тому померли. Є брат у нього. На війну Микола пішов тихо, ми навіть не знали. Аж поки не помітили, що його давно не видно", - згадує сусідка Ірина Корепіна.

 

Поховали бійця на Алеї слави Центрального цвинтаря. Спочивай з миром, солдате! 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: