Кривий Ріг провів в останню путь 31-річного захисника Сергія Неустроєва

ЖАЛОБА
14.06.22 - 14:13

Кривий Ріг провів в останню путь 31-річного захисника Сергія Неустроєва, який загинув 12 червня на російсько-українській війні.

Церемонія прощання відбулася на Центральному цвинтарі. Провести Героя в останню путь прийшли його рідні, друзі, колеги, військовослужбовці.

 

У мирному житті криворіжець працював на "АрселорМіттал Кривий Ріг", був завзятим спортсменом.

 

"Сергій прийшов до нас працювати слюсарем після армії в 2011 році. Він був одним із кращих працівників. Просто "золотий фонд". У своєму житті, крім війни, напевно, нічого і не встиг побачити. Після 2014-го на перепідготовку його призвали, повернувся, трохи попрацював, і знову у 2016 призвали. Десь півтора року під Луганськом у розвідроті відслужив. Потім поїхав за кордон на заробітки, проте з початком війни повернувся з Бельгії та добровільно записався в ЗСУ. Він був чудовою людиною, ніколи не відмовляв у допомозі. Сергій був спортивним хлопцем, займався легкою атлетикою, плаванням та тенісом, неодноразово виступав за наш цех. Від нас йдуть, дійсно, найкращі, яким тільки б жити і жити", - зазначив начальник та друг бійця Сергій Павлович.

 

Сергій Неустроєв служив у 60-ій окремій піхотній бригаді. Він віддав своє життя, рятуючи побратимів.

 

"Цю людину дуже цінували, він був нашим найліпшим другом. У нього був позивний Святий. Сергій був для нас, як батько. Завжди прийде на допомогу в будь-який момент, проте ворожа куля вбила нашого друга. Ми дуже співчуваємо родині та жалкуємо, що втратили такого бойового товариша, якого нам ніхто не замінить", - сказав побратим загиблого на позивний Старий.

 

У загиблого криворіжця залишилися наречена, мати, сестра та бабуся.

 

Вічна пам'ять і шана нашому Герою!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: