Кривий Ріг святкує: досягнення Книги рекордів України, відзнаки найкращим

СВЯТО
24.08.21 - 13:17

24 серпня Кривий Ріг масштабно відзначає 30-річчя Незалежності України. Велика кількість урочистих подій відбувається по всьому місту.

В Інгулецькому районі відбувся парад вишиванок, а представники Книги рекордів України зафіксували нове кулінарне досягнення – 30-метровий пиріг, який створив до ювілею "Криворізький хлібозавод №1" на замовлення Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату.

 

Також у районі відбувся одинадцятий турнір з велоспорту на приз народного депутата України Дмитра Шпенова. Тисячі інгульчан, які завітали на святкування, вшанували хвилиною мовчання пам’ять трагічно загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова.

 

Зранку 24 серпня тисячі жителів Інгулецького району в українських національних сорочках зібралися біля пам'ятника Тарасові Шевченку та урочистою ходою пройшли центральними вулицями до Палацу культури «Інгулець».

 

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін, виступаючи на урочистостях, сказав: «Незалежність, державність – це інструмент досягнення головної мети. Наша мета – високий рівень життя, розвинута економіка, сильна армія. Я дуже пишаюсь, що саме в Кривому Розі є потужна команда людей, які прагнуть, мають стратегію, як досягти цієї мети, та багато працюють. Усе це є в стратегії розвитку Кривого Рогу нашого мера Костянтина Павлова. На жаль, він трагічно пішов, проте наше завдання – реалізувати і втілити це в життя. І ми це зробимо. Зі святами!»

 

Заступник мера вручив відзнаки, згідно з рішенням виконкому Криворізької міської ради, за сумлінну працю, високі професійні досягнення, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня нагороджено Віктора Сербіна, водія автотранспортного цеху ПАТ «Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат». Грамоту виконавчого комітету Криворізької міськради отримав головний інженер КП «Криворіжтепломережа» Василь Русанов.

 

Від виконкому Інгулецької районної у місті ради грамотами та подяками відзначили багатьох жителів району. А шестеро молодих людей, яким виповнилося 14 років, урочисто отримали паспорти України. Всі присутні радо привітали подружжя Топалових – Тетяну та Володимира, які взяли шлюб саме 24 серпня 1991 року.

 

Голова Інгулецької районної у місті ради Сергій Жеребило привітав усіх із 30-річчям відновлення Незалежності України: "Саме відновлення, тому що, на превеликий жаль, багато поколінь українців ще здавна проливали кров за незалежність і суверенітет нашої держави. І сьогодні наше завдання – робити все, щоб увесь світ знав, хто такі українці, щоб наші діти пишалися своєю національністю. Ми маємо робити все, щоб наш Інгулецький район, Кривий Ріг й уся Україна процвітали. Хай у кожній родині буде благополуччя. Будьте здорові, щасливі, хай усе буде Україна. Зі святом!»

 

Нагадаємо, напередодні 30-річчя Незалежності нашої держави, 23 серпня 2021 року, у Кривому Розі у парку Героїв підняли величезний державний прапор, що входить до трійки найбільших у країні.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: