Кривий Ріг з робочим візитом відвідав посол республіки Білорусь

ПОДІЯ
26.06.20 - 12:40

 Сьогодні Кривий Ріг із робочим візитом відвідав Надзвичайний і Повноважний посол республіки Білорусь в Україні Ігор Сокол.

Разом із міським головою Юрієм Вілкулом, він вручив ключі від 7-ми нових тролейбусів, також провели спільну нараду у виконкомі міської ради.

 

«Сьогодні у місті відбулася значна подія для криворіжців та білорусько-українських відносин. Хочу зазначити, що Кривий Ріг - столиця білорусько-української співпраці. Тому що два найбільш значущих продукти машинобудування - БілАЗ і МАЗ,  які виробляє Білорусь, ми експортуємо до Кривого Рогу. Давні стосунки вдало підтверджують БілАЗи на гірничорудних підприємствах, а тепер - і тролейбуси з Мінського автомобільного заводу. Вже 36 тролейбусів вийшли на маршрути міста. Вважаю, що всі криворіжці  оцінять новий комфортний транспорт», - зазначив Ігор Сокол.   

 

Як ми писали, у межах спільного проєкту з Європейським банком реконструкції та розвитку, місто отримало нові, комфортабельні тролейбуси. Із 54 законтрактованих тролейбусів до Кривого Рогу вже приїхало 36 машин.

 

«Наше місто давно співпрацює з  Білоруссю. Насамперед, в промисловому секторі. У перспективі – плануємо  розширювати межі співробітництва. Обговорюємо можливості постачання до Кривого Рогу комунальної техніки», - сказав мер Юрій Вілкул.   

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: