"Купуйте шкарпетки онлайн". Степанов відреагував на критику карантинних обмежень

КОМЕНТАР
11.01.21 - 13:24

Очільник МОЗ Максим Степанов відреагував на той нищівний шквал критики та глуму, який почався у соцмережах після заборони купувати шкарпетки, батарейки, книжки та інші товари.

На брифінгу він заявив, що в українців було достатньо часу на підготовку до локдауну. 

 

"Я вважаю, що до цих 16 днів, які ми відвели на цей карантин, можна було до них підготуватися. Що таке підготуватися? Точно було можливо розрахувати, яка кількість нових шкарпеток або футболок потрібна людині на цей час", – сказав Степанов.

 

 

Якщо все ж виникла необхідність у товарах, які поки не можуть продавати у магазинах, голова МОЗ радить здійснювати покупки онлайн.

 

"Якщо ви не встигли купити шкарпетки або футболки, ви це спокійно можете зробити за допомогою інтернет-магазинів, оскільки адресну доставку, інтернет-торгівлю ніхто не скасовував", – додав він.

 

Крім того, міністр охорони здоров’я запевнив, що карантин посилили для зменшення кількості інфікування українців коронавірусом. А тому він наполегливо закликав дотримуватися чинних обмежень.

 

 

"Усі карантинні обмеження введено з однією метою – зменшити контакти між людьми. Чим менше заражається, тим менше тих, хто має важкий перебіг захворювання, менше смертей від нього. Прошу з розумінням до цього ставитися. Давайте дотримуватися карантинних обмежень, не так довго нам залишилося це робити", – додав Степанов.

 

 

Джерело ТСН. Фото з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: