КВП звітує: за 5 місяців криворізька поліція розкрила понад 6 тисяч злочинів

КРИМІНАЛ
10.06.20 - 17:18

У поліції Кривого Рогу підбили підсумки роботи за 5 місяців. Пріоритетним напрямком роботи КВП назвав розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, ліквідацію злочинної діяльності та припинення незаконного обігу наркотиків на території міста.

Майже на 18% зменшилась кількість кримінальних правопорушень, - кажуть у КВП. - За останні п’ять місяців поліція розкрила понад 6 тисяч злочинів: 13 вбивств та 5 випадків завдання тяжких тілесних ушкоджень, які викликали смерть постраждалого.

 

Зменшилася кількість випадків розбійних нападів та пограбувань - від початку року пограбувань стало на 27% менше.

 

Криворізька поліція звітує про вагомі здобутки в розкритті злочинів з незаконним обігом наркотиків.

"З початку року збільшилась кількість документування фактів незаконного збуту наркотичних речовин – 127 фактів, що майже на 100% більше ніж торік. За збут наркотичних засобів 90 особам повідомлено про підозру, а всього з початку року зареєстровано 633 наркозлочини. Є позитивна статистка зниження майнових злочинів: 2258 крадіжок (на 853 менше ніж за аналогічний період минулого року)", - зазначають на сторінці КВП.

 

Проводять комплексне відпрацювання ліквідації незаконних пунктів прийому металу, повністю припинили діяльність нелегальних точок прийому, відповідно, й кількість крадіжок кабельної продукції зменшилась. 

 

"Рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції", - резюмують криворізькі правоохоронці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: