Лабораторія, теплиця, трава, метамфетамін - поліція пов'язала банду на Дніпропетровщині

КРИМІНАЛ
04.03.21 - 10:24

Правоохоронці викрили злочинну групу, члени якої організували збут наркотиків та психотропів на Дніпропетровщині. Своїм клієнтам зловмисники пропонували канабіс та метамфетамін, які виготовляли у власних нарколабораторіях. Щоденний прибуток від такої діяльності складав близько 20 тисяч гривень.  

Організував незаконний бізнес 38-річний мешканець Дніпра. Саме у його гаражному приміщенні було обладнано лабораторію з виготовлення психотропної речовини - метамфетаміну.  Його спільниками були четверо збувачів - троє чоловіків та жінка, віком від 30-ти до 47-ми років. Вони розповсюджували готову «продукцію» і канабіс мешканцям міста та області під час особистих зустрічей. Крім того, організатор збував заборонені речовини через дві власні Інтернет-крамниці.
 

Оперативники провели ряд обшуків у квартирах та в гаражному приміщенні фігурантів.
 

Виявили лабораторне обладнання, яке використовувалося для виготовлення метамфетаміну, прекурсори, готовий до вживання метамфетамін та канабіс. Крім того, у квартирі одного зі спільників поліцейські виявили кімнату, в якій було обладнано мінітеплицю з вирощування конопель методом гідропоніки. 
 

 

Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 200 тисяч гривень. Трьох учасників групи затримано. Розслідується кримінальне провадження. Діяльність Інтернет-магазинів припинено, - повідомляє департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: