"Ле маршрутка" - на Криворіжжі. Як Леся Нікітюк криворізьку сталь плавила. Відео

ЦІКАВО
03.11.20 - 13:58

Край суворих чоловіків, - саме так образно назвала Криворіжжя відома телеведуча Леся Нікітюк у новому випуску "Ле маршрутки", який знімали у Кривому Розі. "Доменні печі, найглибші в Європі шахти та найчорніші у світі озера - уся Дніпропетровщина може бути декораціями до фантастичних фільмів!" - вважають автори телевізійного проєкту.

Як ми писали, у серпні телевізійна блондинка відвідала підприємство "АрселорМіттал Кривий Ріг" та криворізькі шахти, де знімала наступний випуск свого проєкту. І ось випуск з'явився на екранах.

 

Леся відвідала кілька промислових об'єктів у нашому місті - шахту, кар'єр та металургійний комбінат. У шахті телеведуча поспілкувалася з гірниками, ознайомилася з процесом видобутку руди.

 

"Як тут не спокуситися і не спуститися в шахту?" - спитала Леся глядачів і занурилася в кліті з гірниками на горизонт -1430 метрів. Криворізькі рударі розважали ведучу анекдотами з чорним гумором, а вона жартома розпитувала, чи був у них секс у шахті.

 

У забої Нікітюк побувала оператором бурильної машини. Після екскурсії шахтою та споглядання роботи гірників, де важко не лише працювати, а й просто дихати, Лесі було вже не до жартів, бо каска натерла їй голову і довелося звернутися в медичний пункт.

 

Далі телеведуча відвідала унікальне озеро з чорною водою і спробувала його воду на смак. У складі цієї води є багато металів, тож теледіва пожартувала, що тепер вона "Залізна Леся".

 

У випуску "Ле маршрутки" можна побачити й залізорудний кар'єр №2-БІС, який Нікітюк назвала "амфітеатром для кротів" і порівняла з іншопланетною, космічною поверхнею.

 

Дотепна блондинка українського шоубізу завітала на "АрселорМіттал Кривий Ріг", щоб побачити на власні очі найпотужнішу в Європі доменну піч. Їй показали конвертерний цех, в якому виплавляють сталь, і закритий мартенівський цех.

 

Крім Криворіжжя, Леся зняла у своїй програмі Самарські плавні і Новомиколаївський кар'єр. Відео програми - нижче.

 

 

Фото з акаунту Лесі Нікітюк та програми "Ле маршрутка".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: