Лікування інфекцій та безкоштовні обстеження. У Кривому Розі створять сучасні медичні центри

ЗДОРОВ'Я
19.04.19 - 14:52

17 квітня відбулася робоча нарада госпітальної ради. Обговорювалися питання реформування медзакладів вторинного рівня. У Кривому Розі 48 лікувальних установ, з них 36 - у підпорядкуванні міста.

Криворізький госпітальний округ розпочав роботу з 2018 року. До його складу входять: Кривий Ріг, Жовті Води, Апостолівський, Криворізький, П’ятихатський, Софіївський, Широківський райони. Крім цього, створили госпітальну раду.

 

«Ми все робимо для того, щоб зберегти всі лікарні. Продовжуємо розвивати первинну медицину – будуємо амбулаторії. У нашому місті медицина повинна бути соціально спрямована, криворіжцям необхідно отримувати якісну медичну допомогу», – зазначив Юрій Вілкул.

 

У Кривому Розі планують створити сучасні медичні спеціалізовані центри, оснащені сучасним обладнанням. Зокрема, на базі інфекційної лікарні працюватиме центр з лікування інфекційних захворювань. Окремо створять дитячий корпус з облаштованими зручними палатами.

 

На базі дитячої лікарні №4 відкриють медзаклад планового лікування для маленьких криворіжців. В міській поліклініці №5 (Медико-діагностичний центр) планують розширити можливості. У межах державної програми проводитимуть безкоштовні обстеження та відкриють кабінет профоглядів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: