"Любителі смаколиків", підозрювані у вбивстві сторожа на ринку "Ювілейний", затримані

КРИМІНАЛ
02.01.20 - 14:13

Трьох молодиків, яких підозрюють у вбивстві сторожа ринку «Ювілейний» і пограбуванні торговельних кіосків, затримали правоохоронці.

Як ми писали, на світанку 30 грудня на ринку «Ювілейний» знайшли тіло 62-річного чоловіка у калюжі крові.

 

Пенсіонера забили на смерть, він помер від тяжких тілесних ушкоджень. За інформацією поліції, це був сторож цього ринку.

 

Крім того, невідомі пошкодили 5 торговельних яток з різною продукцією (одягом, господарськими товарами, дитячими сумками та, навіть, іграшками), зламали замки й ролети, зіпсували товар і перевернули усе догори дриґом.

 

Як повідомив нашим журналістам начальник Саксаганського відділення поліції КВП підполковник Володимир Сизранцев, зловмисників затримали по гарячих слідах.

 

У навмисному вбивстві з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 ККУ) підозрюють трьох криворіжців - молодиків 1999, 1998 і 2002 років народження. Один із них - неповнолітній.

 

Коли вони проникли на територію ринку і намагалися викрасти майно, їх помітив сторож. Чоловіки повалили охоронця на землю та почали бити, завдавши йому численних ударів ногами по голові та тулубу. 

 

Викрили злодіїв по слідах, які вони безпечно полишили за собою після пограбування кіосків. "Любителі смаколиків" наслідили біжутерією, обгортками від цукерок та печива.

 

Знайшли їх того ж дня, післяобідньої пори. Жоден зі злочинців не очікував на появу поліції.

 

Вони твердять, що не знали про смерть жорстоко побитого ними чоловіка. Для них це була лише розвага.

 

Наразі всі підозрювані у вбивстві перебувають у СІЗО.  Тривають слідчі дії.

 

 

 

начальник Саксаганського відділення поліції КВП підполковник Володимир Сизранцев

 

   .

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: