МАГАТЕ присвятило пост дню російської мови: українці відправили агенцію вслід за «москвою»

СОЦІУМ
07.06.22 - 14:44

Учора Міжнародне агентство з ядерної енергії на своїй офіційній сторінці у Facebook присвятило пост дню російської мови, зазначивши, що саме час згадати «о достижениях русскоязычных ученых в развитии мирного использования ядерной энергии».

При цьому, в агентстві не згадали ні про День журналіста в Україні, ні про те, що російські окупанти відключили мобільний зв’язок в Енергодарі, внаслідок чого втратився зв’язок із системою моніторингу на ЗАЕС, який МАГАТЕ має щоденно аналізувати і взагалі зробити хоч щось, щоб повернути станцію під законний контроль України, - обурюються в Енергоатомі.

 

Після переліку російських учених, які розмовляли на «великом» і «могучем» і «помогли развить ядерную область и сделать ее такой, какой мы знаем ее сегодня», МАГАТЕ питає у читачів: «Как вы думаете, мы кого-то забыли? Дайте нам знать в комментариях!»

 

У коментарях стався справжній вибух гніву. Українці масово засудили МАГАТЕ за нездорову прихильність до країни-агресорки, яка нині веде жорстоку війну в Україні й відкрито займається ядерним тероризмом.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: