Мандрівка країнами Європи. Криворіжці святкують фест на яскравих локаціях

СВЯТО
18.05.19 - 13:43

У парку Богдана Хмельницького вирує Єврофест. 

Гостей зустрічають учасники вуличного шоу "Театр ходулістів" - найпопулярнішого серед подібних шоу-груп України. Мешканці та гості міста поринули в культуру та традиції 7 європейських країн - пізнавальні локації приготував кожний із районів.

 

Локацію Німеччини організовують господарі фестивалю – Металургійний район. Республіку Польщу презентує Покровський район, який знайомить гостей із творчістю видатного композитора Фредеріка Шопена, занурює у події Грюнвальдської битви.

 

Криворіжців пригощають чуреком та іншими національними стравами цієї країни.

 

Завітавши на "острів культури", організований Інгулецьким районом, гості дізнають про життя країни, що отримала незалежність від Великої Британії лише на початку ХХ століття.

 

Саксаганський район презентує Грецію. Він  збудував макет Парфенона (античний храм), вхід до лабіринту Мінотавра. Люди охоче фотографуються із "грецькими богами" Аполоном та Гесією.

 

 

Фінляндія – одна з північніх країн Європи, на цій локації можна перетнути "Північне Полярне коло".

 

Норвегія, яку презентує Тернівський район, радує гостей виставкою ляльок Тільд, макетів архітектурних будівель цієї країни.

 

Центрально-Міський район дивує відвідувачів особливостями культури сонячної Болгарії.

 

На локаціях робототехніки легобатлами, малюванням 3D-ручкою, настільними іграми "Ельфійський замок", "Мандри Україною", "Реверсі", "Хаос" представили "Ігри розуму".

 

Туризм, який у Кривому Розі набуває потужних темпів розвитку, представили великою туристичною зоною, яка поєднує розповіді від туристичних операторів та агентів міста, мандри в окулярах віртуальної реальності та різні туристичні активності - зав’язування туристичних вузлів, ходьба по натягнутих мотузках, пісні під гітару. Тут проводять вікторини для знавців географії, історії європейських країн, Кривого Рогу та України.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: