Масовий збій. Користувачі iPhone не можуть зайти у низку додатків

СОЦІУМ
10.07.20 - 16:25

У системі iOS стався масовий збій. Низка застосунків - TikTok, Spotify, Tinder, Viber - перестали працювати у всіх користувачів "Айфонів".

Попередньо, причиною цьому став facebook. Про це у своєму telegram написав співзасновник Monobank Олег Гороховський. За його словами, з цієї ж причини не працює і цей банкінг. А також - Privat24.

 

Користувачі соцмереж скаржаться на збої при запуску багатьох додатків і стверджують, що відкрити їх виходить тільки без використання Інтернету.

 

Хоча точна причина ще не визначена, припускають, що проблема викликана SDK Facebook. Для цього користувачам навіть не потрібно використовувати facebook для входу у програму. Про подібні збої на Android інформації не надходило.

 

SDK (software development kit) - набір засобів розробки, який дозволяє фахівцям із програмного забезпечення створювати додатки для певного пакету програм, програмного забезпечення базових засобів розробки, апаратної платформи, комп'ютерної системи, ігрових консолей, операційних систем та інших платформ.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: