Мер Костянтин Павлов доручив організувати для криворіжців пункти обігріву. Адреси

ВАЖЛИВО
14.01.21 - 15:56

Міський голова Костянтин Павлов провів оперативну нараду та надав доручення управлінню надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, а також керівникам районів та комунальним службам мобілізувати усі ресурси задля того, щоб містяни були максимально захищені, а вулиці й тротуари - прибрані від снігу.

На Кривий Ріг насуваються морози. За даними Укргідрометцентру, 15-16 січня в Україні очікують значне зниження температури: вночі до -12 -18 градусів, місцями в північних областях до -21, вдень - до -10 -16 морозу; 17-18 січня холодна погода утримається, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

 

Звертаючись до керівників районів, мер наголосив: "Наше спільне завдання, щоб у місті був порядок, починаючи від розчищення доріг міста до прибирання всіх зупинкових комплексів і місць переміщення людей. Звертаю увагу керівників районів — вам виділено ресурс на утримання зупинок і підтримання порядку, в тому числі ви маєте важелі адмінвпливу до власників об'єктів бізнесу, торгових комплексів щодо утримання прилеглої території. Посилюйте роботу в цих напрямках!».

 

Також Костянтин Павлов доручив забезпечити роботу пунктів обігріву.

 

"Також звертаю увагу працівників соціальних служб міста - уважно поставтеся до відвідування людей похилого віку, тих, хто цього потребує. А до земляків прохання - за можливості допоможіть у ці дні пенсіонерам, яким непросто в холоди ходити за продуктами або в аптеку», - сказав Костянтин Павлов.

 

Наразі усі комунальні служби працюють у цілодобовому режимі та готові ліквідувати наслідки негоди. Містянам варто бути пильними, щоб не заважати прибиранню доріг від снігу, не слід залишати свої автівки вздовж проїжджої частини. У разі сильних морозів слід обмежити тривалість перебування на вулиці. Під час негоди та снігопаду варто утриматися від поїздок на власних авто.

 

Адреси пунктів обігріву –  на фото нижче.

Фото на прев'ю з мережі Інтернет.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: