Мер Костянтин Павлов, керівництво області та нардеп проконтролювали будівництво нових об’єктів

ПОДІЯ
25.05.21 - 15:05

Заступник голови ДніпроОДА Володимир Орлов, голова облради Микола Лукашук, мер Кривого Рогу Костянтин Павлов і нардеп Юрій Корявченков проінспектували об’єкти будівництва та реконструкції в Кривому Розі: стадіони «Спартак», «Металург» та будівництво 72-метрового флагштоку в парку Героїв.

Нагадаємо, будівництво всіх цих об’єктів ведеться коштом державного бюджету, за підтримки міста. 

 

«Реконструкція стадіону «Металург» - це, дійсно, для регіону масштабна подія. Він, скажімо так, набуває нового обличчя. Це такий дуже потужний поштовх саме спортивного напрямку регіону і також для розвитку інвестицій. Все це робиться у межах програми Президента України «Велике будівництво», - зазначив Володимир Орлов, заступник голови облдержадміністрації.

 

Представник компанії «Стройінвест», яка веде роботи на стадіоні «Металург», доповів керівництву області та міста про те, що роботи тривають згідно з графіком. Наразі на об’єкті виконують заливку нахилених перекриттів східної трибуни, заливку стін південної і північної трибун. Уже підготовлені котловани і основи для монтажу фундаменту під мачти освітлення. 

 

Голова облради Микола Лукашук підкреслив: «Завдяки президентові і «Великому будівництву», у Кривому Розі створено більше 1000 нових робочих міст. Сьогодні тут працює велика кількість підрядників, здійснюють постачання металу, цементу. Ми бачимо, як за ці кілька місяців уже фактично розбудована частина арени». 

 

«Ми поєднуємо кошти міського, державного бюджетів і підприємств для створення в місті нових спортивних комплексів. Ми робимо все, щоб на будівництві використовували продукцію криворізьких підприємств – метал, цемент та інше. А також, щоб на об’єктах працювали та отримували гідну зарплату саме криворіжці. Це і є правильний варіант поєднання програми Президента «Велике будівництво» та Стратегії розвитку міста», - впевнений мер Костянтин Павлов.

 

Одним зі знакових проєктів, які реалізують у Кривому Розі до святкування 30-річчя Незалежності України, є будівництво в парку Героїв комплексу з флагштоком і національними символами. 

 

«Кривий Ріг дає майже 5% ВВП країни, але недоотримує фінансування на освіту та медицину. Тому ми всі кошти міського бюджету спрямовуємо на вирішення актуальних проблем людей. Будівництво флагштоку ведеться облдержадміністрацією за рахунок державного бюджету. Місто надає необхідну допомогу. Роботи мають бути завершені до 30-річчя Незалежності України і відкриття об'єкта стане одним із головних заходів і символів свята», - зазначив заступник мера Сергій Мілютін.

 

Народний депутат України Юрій Корявченков сказав: «Ми перебуваємо на будівництві стели з державною символікою. Тут буде флагшток заввишки 72 метри. І я думаю, буде діалог із місцевою владою про реконструкцію не частини, а всього парку цілком. Я думаю, це буде добре".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: