Мер провів робочу нараду стосовно капітального ремонту 10-ї лікарні

АКТУАЛЬНО
16.01.19 - 13:33

10-та міська лікарня більше відома у Кривому Розі як залізнична. З 74-го року минулого століття медзаклад був на державному забезпеченні і за чотири з половиною десятиліття опинився в  занедбаному стані. У 2016 році лікарню передали в комунальну власність міста. Нині тут розпочинається масштабна реконструкція.

«Ми виділили 33 мільйони гривень на виконання цих робіт. Починаємо капітальний ремонт і лікарні, і амбулаторії», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

Проект капремонту був затверджений торік. Тоді ж передбачена і сума фінансування. У закладі планують утеплити стіни, фасад і дах, замінити усі металоконструкції, вікна, систему електропостачання та опалення. У лікарні збудують нові входи з пандусами для маломобільних мешканців. Для людей з обмеженими фізичними можливостями передбачать сучасні санвузли. Усі роботи вестимуться із застосуванням новітніх технологій.

Ремонт зроблять і в медико-діагностичному центрі, лабораторіях та декількох відділеннях закладу. Сьогодні лікарня обслуговує 55 тисяч мешканців Довгинцівського району.

На період робіт мер доручив створити комфортні умови лікування пацієнтів у найближчих медичних закладах. Орієнтовний термін завершення капремонту та запуск об'єкту - жовтень цього року.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: