Місто і поліція - проти нелегальних заправок. Криворізькі правоохоронці закрили другу АЗС

АКТУАЛЬНО
10.02.20 - 16:34

Сьогодні правоохоронці демонтували в Кривому Розі одну з нелегальних заправок по вулиці Георга Отса. Загалом у місті нелегально діють більше 20 автозаправних станцій.

Акцент на цьому зробили на нещодавній нараді у виконкомі. У міському відділі поліції запевнили – всі незаконні АЗС демонтують.

 

Нелегальні АЗС припинятимуть свою роботу за рішенням суду. По чотирьох заправках такі судові вердикти вже винесли.

 

«Ця історія абсолютно нічім не відрізняється від ігрових автоматів, які фактично недавно працювали в нашому місті. Відверто кажучи, за результатами засідання, я думаю, ми з вами повинні розуміти, хто, чим і як в структурах займається», – сказав заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

Учасники наради обговорили правові аспекти діяльності АЗС та можливість впливу правоохоронців на незаконний бізнес.

 

«Органи поліції здійснять низку заходів, спрямованих на демонтаж незаконних АЗС вже найближчим часом», – наголосив начальник Криворізького відділу поліції Сергій Лукашов.

 

У мерії пообіцяли посприяти поліції в наведенні порядку щодо торгівлі підакцизними товарами на території міста.

 

«Щодо демонтажу і складування хочу запевнити, що така робота і надалі буде тривати. Звертаюсь до всіх містян, якщо у кого буде така інформація, що десь є незаконні заправки, про які ми ще не знаємо, будь ласка, звертайтесь у правоохоронні органи або у міськвиконком», – зазначив секретар міськради Сергій Маляренко.

 

Фото ТРК "Рудана".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: