Міжнародні спостерігачі прибули до Кривого Рогу і вже фіксують порушення

ВАЖЛИВО
25.10.20 - 12:32

До Кривого Рогу прибули міжнародні спостерігачі, щоб стежити за дотриманням вимог законодавства на місцевих виборах. А між тим, у місті вже зафіксували перші порушення виборчого процесу.

До нас приїхали депутат Європарламенту від Словаччини Мирослав Радачовський, депутат Європарламенту VIII і IX скликань від Великобританії Нейтан Гілл, депутат ландтагу Баварії (ФРН) Ульріх Зінгер і міжнародний спостерігач від Словаччини Міхал Радачовський.

 

До слова, всі виборчі дільниці в місті відкрилися вчасно, вжито всіх необхідних заходів для забезпечення безпечного голосування - виборцям видають захисні маски і індивідуальні ручки, проводять дезінфекцію, нанесені розділові смуги.

 

Але без порушень не обійшлося. Вранці поліція зупинила на Змичці автобус із затемненими вікнами, що їхав з кіровоградського напрямку. В автобусі перебували молодики спортивної статури. Правоохоронці повернули загадковий автобус назад, не пустивши в місто.

 

Як ми писали, на ділянці у КЗШ №107 в Саксаганському районі в списку виборців за однією адресою виявили 8 осіб замість 3, які там дійсно мешкають.

 

 На іншій дільниці в тому ж районі не внесли до виборчих списків цілий під'їзд. Лише за втручання журналістів, його повернули.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: