Молодий криворізький художник представив персональну виставку картин у Луцьку

КУЛЬТУРА
03.10.19 - 14:33

Учора, в Луцьку, в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті», відбулось відкриття персональної виставки Миколи Ампілогова «NEW WAY» у межах проєкту «Крок на шляху мистецтва», – повідомляють на офіційному сайті Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Молодий художник із Кривого Рогу представив своє мистецтво луцькому глядачеві. 27-річний майстер пензля змалку спостерігав за матір’ю, яка дуже добре малює. Але лише у 18 років зрозумів, що прагне «витягувати образи зі свого внутрішнього світу».

 

«Моя ідея – не показувати, що відчуває художник, абстрагуватися від своїх переживань і зображувати спокій та відстороненість», – каже Микола Ампілогов.

 

Привітала молодого автора керуюча партнерка музею Леся Корсак. Вона зазначила, що проєкт «Крок на шляху мистецтва» покликаний сприяти розвитку генерації сучасної творчої молоді.

 

Мистецтвознавець Зоя Навроцька відзначила, що у криворіжця дуже свіже відчуття колористики, при тому, що він не має художньої освіти, та вказала на три шляхи розвитку його творчості.

 

Фото з сайту Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: