МОН створило Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану, - Сергій Шкарлет

ОСВІТА
13.03.22 - 9:10

Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет анонсував відновлення освітнього процесу дистанційно з 14 березня. Дітей навчатимуть онлайн та по телебаченню.

Про поновлення освіти в умовах війни повідомляє пресслужба МОН.

 

Навчатимуть дітей дистанційно за онлайн-розкладом у Всеукраїнській школі онлайн для усіх школярів за посиланням https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad .

 

“Ми розуміємо, що багато дітей майже постійно перебувають в укриттях, а багато хто вимушений був евакуюватися від жорстокої агресії рф. Ми маємо продовжувати освітній процес принаймні у тих регіонах, де це можливо і безпекова ситуація дозволяє. Наразі ми рекомендували розпочати навчання у дистанційному форматі ”, — зазначив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

 

Інтерактивний розклад містить посилання на матеріали з різних ресурсів (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо) для різних предметів.

 

До інтерактивного Google-календаря є доступ онлайн для усіх учнів 1-11 класів.

 

Також для ВШО розробили мобільний застосунок, його можна завантажити тут. Методичні рекомендації, які допоможуть учителям організувати навчання онлайн, є за цим посиланням

 

За словами міністра, трансляція уроків також проходитиме на телеканалах Піксель, Плюсплюс, Суспільне. Крім того, уроки будуть доступні на ТБ-платфомах MEGOGO, 1 + 1 video, Київстар ТБ, sweet.tv.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: