Монтажна піна - в каналізації! Криворіжці кидають до унітазу всілякий непотріб

СОЦІУМ
26.11.20 - 9:59

Останнім часом у місті почастішали аварії на мережах водовідведення. Нерідко це трапляється через те, що містяни кидають в каналізацію усілякий непотріб. 

Так, мешканці будинку №12 на вулиці Армавірська задули систему водовідведення... монтажною піною, – повідомляють у «Domkom Krivoy Rog». 

 

«Чомусь так повелося, що мешканці, не замислюючись, зливають в унітаз все підряд: харчові відходи, хімікати, фарби, масла, предмети особистої гігієни, газети, особисті речі. Все це провокує засмічення центрального стояка й затоплення каналізаційними стоками технічного підвалу будинку», – обурюються управителі.

 

 

Переважної більшості проблем можна уникнути, якщо навчитися грамотного водокористування. Насамперед, необхідно відділяти тверді відходи від рідких. Неприпустимо засмічувати систему такими відходами і в таких обсягах, з якими вона просто не здатна впоратися.

 

Управителі закликають криворіжців дотримуватись правил та запам’ятати, що сторонні предмети не повинні потрапляти до стоку (дивитись на фото нижче).

 

 

Фото зі сторінки «Domkom Krivoy Rog».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: