Можливо, пробне ЗНО проведуть в онлайн-форматі. Коментар криворізьких освітян

КОМЕНТАР
13.06.20 - 11:36

У міському департаменті освіти і науки прокоментували постанову уряду, якою скасували проведення пробного ЗНО у навчальних закладах.

"Стало відомо, що зараз Український Центр оцінювання якості освіти проводить онлайн-нараду з регіональними центрами. Вирішують питання про можливу зміну формату проведення пробного ЗНО. Не виключають, що тестування таки відбудеться, але в онлайн-форматі. Усім учасникам пробного тестування буде запропоновано зареєструватися у системі пробного тестування та в призначений час пройти тестування на порталі Центру оцінювання якості освіти. Як тільки завершиться нарада ЦОЯО, буде зрозуміло, коли та в якому форматі буде проведене пробне ЗНО", - зазначила очільниця департаменту Тетяна Кріпак. 

 

Нагадаємо, в Кривому Розі наразі визначені 17 пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Скласти цей іспит планують 3,8 тисячі осіб.
Сесії пробного тестування були заплановані на 15 та 17 червня.

 

Як ми сьогодні повідомляли, 12 червня Кабмін ухвалив постанову, якою вніс зміни до деяких актів. У ній йдеться про те, щоб виключити пробне ЗНО з переліку заходів, дозволених під час карантину. Це означає, що на період дії карантину, до 22 червня, буде заборонено відвідування шкіл для участі в пробному ЗНО.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: