Музика весни. У Кривому Розі відбудеться Міжрегіональний дитячий конкурс духової музики "Чарівна флейта"

КУЛЬТУРА
01.03.19 - 10:35

Весна іде! У Кривому Розі відбудеться непересічна музична подія - 45-й Міжрегіональний дитячий конкурс академічної духової музики "Чарівна флейта".

Творче змагання триватиме 1-3 березня у Криворізькому обласному музичному коледжі.

 

Уперше цей конкурс було організовано у 1974 році, під керівництвом знаного викладача духової музики Віктора Онуфрієнка. Відтоді, ось вже 45 років поспіль, це свято духової музики збирає щороку сотні учасників.

Його лауреати виступають на концертних майданчиках всієї країни та за її межами. А незмінний керівник і натхненник "Чарівної флейти" Віктор Онуфрієнко разом з колегами продовжують не лише ділитися майстерністю з учнями, але й створювати умови для творчих змагань у криворізькому коледжі.

 

3 березня усіх охочих меломанів запрошують на концерт студентів Харківського національного університету мистецтв ім. Котляревського. Вхід вільний.

 

Благодійний фонд "Громадська ініціатива мешканцівв Кривбасу", спільно з Криворізьким відділенням Національної музичної спілки України, закликають підтримати виконавців-конкурсантів оплесками та завітати на унікальні концерти від духового хору "Clarinet Forum Ukraine".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: