Мисливці за металом розбили пам'ятники та пограбували могили на Центральному кладовищі Кривого Рогу. Відео

ПРИГОДА
01.09.19 - 11:21

На Центральному кладовищі Кривого Рогу вандали розбили пам'ятники, вирізали з огорожки хвіртку і лавку, поцупили металеві таблички з іменами померлих.

Погром на цвинтарі, вочевидь, влаштували шукачі металу. 

 

Про кричущий випадок повідомила криворожанка Марія. Вона виклала в мережу відео, на якому видно розбиті пам'ятники її рідних.

 

Побачивши спаплюжені могили рідних людей, її мати не змогла стримати сліз.

 

"Хочу розповістии про наболіле, сьогодні моя мати прийшла на Центральне кладовище навідати могили свого батька і сестри і побачила їх у зруйнованому стані.

Люди, у яких немає нічого святого, не тільки зрізали хвіртку і лавку, але й розбили пам'ятники. Мало того, ці люди, яким напевно їсти нічого, скрутили навіть таблички з датою смерті. У мене питання: хто приймає цей метал? І друге питання до того, хто це зробив: "Ти отримав гроші, купив собі поїсти або випити, тобі на чужому горі нормально в горло полізло?"

 

На допис містянки відгукнулися люди, які теж постраждали від нахабних металошукачів. Тих, хто розікрав могили їхніх рідних та зіпсував пам'ятники, так і не знайшли, - пишуть криворіжці.

 

"Мабуть, пам'ятники покидали й розбили, коли витягали металеві швелера, які тримають тумбу і квітник", - припускають дописувачі.

 

Співчуваючи постраждалій та розмірковуючи над проблемою, більшість людей сходяться на думці, що вандалізм на цвинтарях та в громадських місцях буде тривати, допоки в місті будуть діяти незаконні пункти прийому металу. 

 

Відео криворожанки з місця події дивіться нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: