На човні з шістьма сітками. Криворізький браконьєр упіймав риби на 7 тисяч гривень

ПРИГОДА
03.10.19 - 12:46

Учора рибінспектори зафіксували, що на річці Саксагань поблизу вулиці Новобудов у Покровському районі чоловік незаконно ловив рибу. Про це рибінспекторам повідомили небайдужі громадяни, – повідомляє Держрибагенція в Дніпропетровській області.

Близько 11:00 рибні патрульні виявили порушника. Чоловік ловив рибу з човна забороненими знаряддями – шістьма лісковими сітками (270 метрів). У сітки браконьєра потрапила 91 краснопірка, 16 карасів та 15 окунів. Загальна вага незаконного улову склала 8 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 6 715 гривень.

 

На чоловіка склали протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП – грубе порушення правил рибальства.

 

Матеріали справи готують для передачі до правоохоронних органів за місцем скоєння правопорушення.

 

Довідково:

 

Відповідно до «Правил любительського і спортивного рибальства», заборонено лов водних живих ресурсів із застосуванням вибухових та отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), промислових та інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих чи інших матеріалів усіх видів і найменувань, а також способом багріння, спорудження гаток, запруд та спускання води з рибогосподарських водойм.

 

Фото пресслужби Держрибагенції Дніпропетровської області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: