На Дніпропетровщині банда протягом 16 років розбещувала і ґвалтувала дітей

КРИМІНАЛ
12.01.21 - 14:41

У Дніпропетровській області судитимуть шістьох осіб за вчинення низки злочинів проти статевої свободи дітей. Четверо з них у складі організованої групи протягом тривалого часу ґвалтували малолітніх дітей, виготовляли та розповсюджували за гроші дитячу порнографію, - повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Двоє учасників банди розпочали свою діяльність у 2002 році та поступово залучили до неї ще двох осіб. Зловмисники систематично розбещували і ґвалтували малолітніх дітей, користуючись тим, що ті перебували у безпорадному стані і не могли чинити опір.

 

Знущання над дітьми учасники групи записували на відео, яке надалі ширили інтернетом.

 

Серед причетних до злочинів осіб були три молоді жінки (одна з них – колишня жертва ґвалтівників), які примушували до участі у створені порнографії та до експлуатації власних дітей.

 

Дії трьох учасників угруповання кваліфікували за декількома статтям Кримінального кодексу України. Їх спільнику – організатору, окрім цих статей, інкримінують задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи (ч.3 ст. 153 ККУ).

 

Також на лаві підсудних опинився один співучасник за зґвалтування малолітніх та їх спільна знайома – за розбещення дітей.

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет (УП).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: