На Дніпропетровщині кінолог з собакою знайшли тіло хлопчика, який зник 2 червня

ПОДІЯ
08.06.21 - 13:45

У місті Покров на Дніпропетровщині поліція виявила тіло 8-річного хлопчика. Пошуки дитини тривали два дні від моменту надходження повідомлення про її зникнення безвісти.

Сьогодні кінолог зі службовим собакою виявили тіло хлопчика у каналізаційному колекторі неподалік від місця мешкання, - повідомляє поліція.

 

Прикметно, що мати хлопчика повідомила про його зникнення аж 6 червня. А поліції вона розповіла, що син пішов гуляти на дитячий майданчик ще 2 червня о 12:00 і не повернувся.

 

На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції – ювенальні поліцейські, кінологи, превентивні співробітники та волонтери. Поліцейські перевірили дитячі майданчики міста, вокзали та ринки, а також обстежили покинуті будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дитина.

 

До пошуків залучили інспектора-кінолога з німецькою вівчаркою Більт. За речами дитини службовий собака взяв слід від будинку, де мешкав хлопчик, та провів до каналізаційного колектору. Там поліцейські виявили тіло дитини. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

 

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (убивство).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: