На Дніпропетровщині - снігопади, дорожні служби працюють у цілодобовому режимі

ВАЖЛИВО
18.01.22 - 9:13

17-19 січня на всій території України очікують снігопади, що можуть призвести до ускладнень руху транспорту на автомобільних дорогах.

На Дніпропетровщині прогнозують:

 

18 січня - невеликий сніг. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний, 7-12, сильні пориви вітру 17-22 м/с. Температура вночі від –2 до -7 , вдень від 0 до -5 градусів.

19 січня - хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від -4 до -9 , вдень від -2 до -7 градусів морозу.

20 січня - хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південно-західний, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від -5 до -10 градусів, вдень від -2 до +3 градусів тепла.

 

Для забезпечення проїзду автошляхами державного значення, Службою автомобільних доріг приведена до готовності снігоприбиральна техніка. Дорожні служби працюють в цілодобовому режимі, виконуються планові роботи з зимового утримання, - звітують в обласній САД.

 

Учасникам дорожнього руху під час ускладнення погодних умов радять бути особливо уважними, дотримуватись Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватись пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції під час руху.

 

Перелік місць відстою транспортних засобів у розрізі автомобільних доріг загального користування: https://bit.ly/3DeFe6w

 

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі, просять звертатися на цілодобову гарячу лінію Служби автодоріг у Дніпропетровській області 095-009-70-90.

На виклики реагує черговий диспетчер. Для прискорення надання допомоги можна надіслати вашу геолокацію за допомогою месенджерів – Телеграм або Вайбер.

 

На зображенні може бути: дорога, сніг та текст

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: