На Дніпропетровщині затримали підозрюваного у масштабному збуті наркотиків і психотропів

КРИМІНАЛ
10.07.19 - 17:42

На Дніпропетровщині фахівці Служби безпеки України блокували масштабний збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території нашої країни, частина з яких була ввезена контрабандою, – повідомляє пресцентр СБУ.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура області.

 

«Оперативники спецслужби встановили, що замовлення на отримання «товару» приймали через інтернет та надсилали клієнтам по всій Україні.

 

Під час проведення санкціонованих слідчих дій за місцем проживання фігуранта справи, мешканця Новомосковська, правоохоронці виявили майже 750 грамів метамфетаміну, 300 грамів метадону, 25 грамів кокаїну, 30 грамів амфетаміну, 60 грамів опію екстракційного, понад півтора кілограма канабісу, спеціальне обладнання для зважування та фасування «товару»», – розповіли у пресцентрі СБУ.

 

Наркотичні засоби вилучили і направили на експертизу. Їхня орієнтовна вартість за цінами «чорному ринку» становить понад 2 мільйони гривень.

 

Фігуранта справи затримали та оголосили йому про підозру в скоєнні злочину за частиною 2 статті 307 КК України. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

 

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх причетних до протиправної діяльності.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: