На гідному рівні. У Кривому Розі підбили підсумки організації і проведення ЗНО

ОСВІТА
24.10.19 - 14:29

На координаційній нараді підбили підсумки роботи міських пунктів ЗНО та розглянули рейтинг результатів тестування серед криворізьких школярів.

Знання учнів у минулому навчальному році тестували у 30-ти пунктах. Також функціонував 1 пункт перевірки з української мови та літератури. З 11-ти предметів найбільше випускників – 7,5 тисячі – обрали українську мову та літературу, найменше – 316 – хімію.

 

«Кривий Ріг створює зручні та безпечні умови проведення ЗНО. Ми забезпечуємо чергування правоохоронних органів для охорони громадського порядку та в кожному пункті обов’язково працюють медпрацівники. Персонал підібраний, пройшов навчання. Охорона тестових матеріалів – всіх контейнерів, пакетів, документів суворої звітності – також зона відповідальності міста», - підкреслила головний спеціаліст міського департаменту освіти і науки Вікторія Полякова.

 

На нараді була присутня директорка Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова, яка відзначила, що проведення ЗНО у Кривому Розі пройшло на належному рівні.

 

«Кривий Ріг, крім своїх випускників, приймає ще й випускників із сусідніх 4-х районів: Криворізького, Софіївського, Широківського та Апостолівського. Хочу наголосити, що в складних погодних умовах, у яких опинилося ваше місто влітку, жоден пункт проведення ЗНО не було перенесено», - зазначила Горбенко – Хвастунова.

 

РЦОЯО проаналізував результати здачі ЗНО-2019 у Дніпропетровській області та визнав гарний рівень знань криворізьких учнів. Серед 11-класників максимальні 200 балів з тестування отримали три випускники: Криворізької гімназії № 49 (математика), Криворізької спеціалізованої школи № 71 (іспанська мова) і Криворізької Центрально-Міської гімназії (англійська мова).

 

Як ми вже повідомляли, 200 балів з іспанської мови криворізька випускниця отримала єдиною в Україні.

 

У Кривому Розі вже розпочали підготовку до ЗНО – 2020, і департамент освіти і науки розглядає та узгоджує всі пропозиції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: