На Київ! Підприємці Кривого Рогу провели мітинг під Верховною Радою

АКТУАЛЬНО
16.09.20 - 11:13

Щоб привернути увагу президента й парламенту до своїх проблем, криворізькі підприємці вирушили до столиці та провели мітинг під Верховною Радою.
Криворіжці вийшли з гаслами: "Гетьманцева у відставку!", "Руки геть від малого бізнесу", "Кривий Ріг проти подвійних стандартів!"
 

Представники малого бізнесу із 42 міст України влаштували мітинг «СТОПpressФОП», під час якого показово розбили десяток касових апаратів.

 

ФОПи вимагають скасувати ухвалені торік у вересні закони № 128-IX «Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» і № 129-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг».

 

Цими документами були запроваджені програмні РРО та кешбек.

 

За словами підприємців, уведенням касових апаратів наступають їм на горло, а штрафи знищать бізнес, бо тепер доведеться платити від 51 тис. грн до 340 тис. грн навіть через програмний збій.

Як ми писали, 26 серпня у Кривому Розі перед будівлею мерії відбувся мітинг місцевих підприємців проти закону про касові апарати. В результаті за сприянням голови міськради Юрія Вілкула, міська рада прийняла рішення направити звернення до президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України для підтримки малого та середнього бізнесу в Кривому Розі.

 

Фото та відео зі сторінки ЛІги підприємців.

 

 

Відео - нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: