На Одещині – спалах Covid-19 на підприємстві з виробництва крабових паличок і в ПНД. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
27.06.20 - 9:22

В Україні за останню добу кількість інфікованих коронавірусом зросла на 948 випадків. Загальна кількість інфікованих Covid-19 в Україні становить 42065 осіб. Одужали на тепер 18701 пацієнтів, померлих - 1110. 

ТОП-5 свіжих новин.

 

1. Бразилія розпочала випробовувати на людях експериментальну вакцину від коронавірусу, розроблену Оксфордським університетом. Більшість волонтерів є мешканцями Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро від 18-ти до 55-ти років. Серед них, зокрема, лікарі, медсестри та водії "швидкої".

 

2. У Пекіні зафіксували приріст нових випадків зараження коронавірусом.  У Китаї на лікуванні залишаються 405 пацієнтів. 17 пацієнтів заразилися у Пекіні, де нещодавно зафіксували новий спалах коронавірусу, а ще четверо інфікованих прибули з-за кордону.

 

3. У Кривчицькому психоневрологічному інтернаті, що в Дунаєвецькому районі Хмельницької області, зафіксували спалах коронавірусної інфекції. Covid-19 заразилися 86 підопічних закладу та четверо медпрацівників. У більшості з них захворювання проходить безсимптомно.

 

4. В Одеській області зафіксували спалах коронавірусу на підприємстві з виробництва крабових паличок і в психоневрологічному диспансері. Зокрема, у диспансері в Балті виявили 62 випадки захворювання серед співробітників і підопічних. А на підприємстві з виробництва крабових паличок – у 11-ти працівників.

 

5. Відомий канадський актор Нік Кордеро, якому ампутували ногу через ускладнення коронавірусу, 85 день перебуває у лікарні. Актор схуд на 30 кілограмів через м’язову атрофію.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: