На освіту, транспорт та ЖКГ з бюджету Кривого Рогу додадуть більше 19 мільйонів гривень

ВАЖЛИВО
28.08.19 - 13:42

У Кривому Розі на розвиток освіти, підтримку транспорту та ЖКГ з міського бюджету додатково спрямують більше 19 мільйонів гривень.

Сьогодні на сесії депутати підтримали соціально важливі для криворіжців рішення і виділили кошти на ремонт амбулаторій, шкіл та підтримку транспорту.

 

Директор департаменту фінансів Олена Рожко підкреслила: «Всі питання стосуються вирішення першочергових завдань, пов'язаних з діяльністю закладів бюджетної сфери та комунальних підприємств».

 

Зокрема, на продовження реконструкції приміщень двох амбулаторій виділили 14,7 млн. грн. Для розробки проектної документації на капітальний ремонт школи № 101 в селищі Зелене передбачається 300 тис. грн.

 

«Ми продовжуємо модернізувати міський електротранспорт. У цьому році заплановано капітально відремонтувати 4 тролейбуси. На цій сесії виділили додатковий фінансовий ресурс на ремонт тролейбусного депо та придбання запчастин, матеріалів для реконструкції лінії живлення контактної мережі тролейбуса у сумі 5 млн. грн.», - сказав заступник мера Олександр Катриченко.

 

Крім того, на сесії виділили 493 тис. грн. на ліквідацію стихійних звалищ.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: