На Південному водосховищі у Криворізькому районі чоловіки виловили рибу та раків на 26 тисяч гривень

ПРИГОДА
23.05.19 - 12:59

23 травня на Південному водосховищі поблизу селища Радушне Криворізького району рибооохоронний патруль затримав чоловіків, виловили рибу та раків на 26 698 гривень, – повідомляють у прес-службі Держрибагенції Дніпропетровської області.

Близько 4 години ранку інспектори помітили трьох чоловіків, які виловлювали раків та рибу вручну, використовуючи гідрокостюми. Порушникам вдалося виловити 1039 раків, по 6 карасів та окунів, загальною вагою 20 кг.

 

 

На затриманих склали адміністративні протоколи за частиною 4 статті 85 КУпАП – грубе порушення правил рибальства (із застосуванням заборонених снарядь лову, особами, які не мають дозволу на промисел, вилов водних живих ресурсів у розмірах, що перевищують встановлені норми). Матеріали справ готують до передачі слідчим органам за місцем скоєння правопорушень.

 

 

Вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 249 КК України – незаконне зайняття рибним промислом. Максимальне покарання, передбачене цією статтею – до трьох років обмеження або позбавлення волі.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: