На сесії Криворізької міськради підтримали проведення Єврофесту та допомогу багатодітним родинам

ВАЖЛИВО
24.04.19 - 14:35

Сьогодні на пленарному засіданні сесії депутати прийняли рішення про фінансування цьогорічного Єврофестивалю і внесли зміни до програми соціального захисту.

Депутати підтримали проведення Єврофесту під час обговорення програми залучення інвестицій та розвитку міжнародної співпраці до 2020 року.

 

Торік бюджет фестивалю склав майже мільйон гривень. Близько 200 тисяч – кошти міста і понад 700 тисяч гривень – залучене додаткове фінансування.

 

"Цього року бюджет Єврофесту складає майже 1 млн 400 тисяч гривень. Ці заходи ми планували разом з містянами ще торік, план проведення Єврофесту детально прописаний разом з громадськістю", - пояснила Тетяна Підпалько, начальниця міського управління економіки.

 

За цей проект рішення проголосував 41 депутат.

 

Також народні обранці підтримали зміни у програмі соцзахисту окремих категорій мешканців у 2019-му році - одноголосно проголосували за підтримку дітей пільгових категорій та багатодітних сімей.

 

"Динаміка їх появи у місті рухається у бік збільшення, - прокоментувала Світлана Лавренко, директорка міського департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. - У порівнянні з минулим роком, їхня кількість зросла у понад 200 сімей. У Кривому Розі на сьогодні проживають 3 774 багатодітні родини, які виховують 12 900 дітей. Це діти до 18-ти років".

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: