На суді допитали батька вбитого біля мерії криворіжця

РЕЗОНАНС
02.10.19 - 17:24

У Жовтневому районному суді Кривого Рогу відбулося судове засідання у справі 41-річного підозрюваного у вчиненні умисного вбивства, – повідомляє пресслужба суду.

Нагадаємо, 22 червня ввечері на Соцмісті біля площі Молодіжної знайшли труп 34-річного чоловіка з ножовими пораненнями. На тіло натрапили працівники Муніципальної гвардії, обходячи територію скверу.

 

Біля трупа сидів собака. Пізніше за підозрою у вбивстві чоловіка затримали його 41-річного товариша. Це криворіжець Д., який вже був неодноразово судимий,  ніде не працюючий.

 

Стало відомо, що чоловіки були знайомі між собою. Свідки кажуть, чолов’яга незадовго до загибелі просився до в’язниці через відсутність коштів для існування. Того ж дня, перед смертю, він бігав Соцмістом, хуліганив, лягав на трамвайні колії. 

 

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України.

 

У судовому засіданні допитали самого підозрюваного та батька вбитого, якого визнали потерпілим у справі. Разом із тим, колегія суддів, за клопотанням прокурора, продовжила 41-річному громадянину Д. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів, припускаючи його можливий вплив на свідків у справі.

 

За клопотанням прокурора та сторони захисту, судовий розгляд справи проводять у закритому судовому засіданні на період здійснення допиту учасників.

 

Наступне судове засідання призначене на 19 листопада 2019 року.

 

Обережно, фото 18+

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: