На входах у підземний перехід на 95-му кварталі з’являться патріотичні котики

БЛАГОДІЙНІСТЬ
16.05.23 - 14:16

На всіх чотирьох входах у підземку на 95-му кварталі з’являться патріотичні котики. Малюнки для позитивного настрою криворіжців зображують волонтери-доброчинці з Одеси – команда художників «LBWS CAT UKRAINE».

«Ми з Одеси, це портове місто, де досить багато котів, і вони є навіть неофіційним символом нашого міста. З початком війни, ми почали малювати патріотичних котиків, присвячували малюнки нашим Силам ППО. Ми хотіли підняти людям настрій, бо усім було важко, було мало добрих новин. Нещодавно ми відвідали деокуповані території на Харківщині, там малювали, їздили до Херсона, спілкувалися з місцевими мешканцями, возили їм волонтерську допомогу і теж малювали котів», - розповіли нам художники.

 

Коли ж команда поверталася додому через Кривий Ріг, запропонувала прикрасити кумедними котиками й наші локації. Ідею охоче підтримали у Саксаганському райвиконкомі і запросили хлопців розмалювати велелюдний перехід у центрі.

 

«За ініціативи нашого виконкому, усі входи в перехід на 95-му кварталі тепер будуть прикрашати патріотичні малюнки з котиками. Одеські художники взяли оплату лише за витратні матеріали. Малюнки будуть готові вже найближчим часом», - пояснила Маріола Акуліч, головна спеціалістка відділу комунікацій та звʼязків з громадськістю виконкому Саксаганської райради.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: