На виборчих дільницях Кривого Рогу триває підрахунок голосів. Ніч на ОВК №32 – 34-49

ВАЖЛИВО
01.04.19 - 9:06

Усю ніч на виборчих дільницях Кривого Рогу тривав підрахунок голосів. Наші журналісти стежили за перебігом подій. Ось так минула ніч на ОВК №32 – 34-49.

Перших бюлетенів з дільниць у 32 окружній виборчій комісії чекали більше трьох годин.

Члени ОВК, спостерігачі, довірені особи намагалися триматися бадьоро. Боролися зі сном хто як міг. Найпопулярніший метод - інтернет-спілкування. Старт серйозній роботі дали гості з дільничної виборчої комісії 121541.

"Протокол від ДВК має бути запечатаний в сейф-пакет, до нього має бути прикладений відповідний лист, і в цьому пакеті має бути відповідний акт про видання копій протоколу членам комісії та спостерігачам", - пояснює Андрій Пустовіт , заступник голови ОВК №32 – 34-49

Перевірка необхідних документів, оголошення результатів - і бокси прямують до сховища. Неправильно заповнені протоколи - назад на дільниці.

 

"Багато помилок роблять, завертаємо комісії, вертаються назад і переробляють. Серед помилок – непідписані протоколи, без печатки, із закресленнями, неправильно оформлені", - коментує Юрій Бабенко, голова ОВК №32 – 23-37
 

 

Починаючи з першої години ночі, делегації з дільничних виборчих комісій почали масово прибувати до приміщення Довгинцівського виконкому.

У холі - жива черга. На подвір'ї - все нові й нові автівки. Процес - під пильним наглядом. Втім, темпи прийому й обробки невисокі не лише через помилки дільничних комісій.

 

 

"На жаль, темпи досить повільні, але це обумовлено тим, що доводиться зачитувати велику кількість цифр, тому що дуже велика кількість кандидатів на пост президента проходила по бюлетеню, ну і тепер по протоколах", - каже Андрій Пустовіт.

 

Станом на восьму годину ранку, ОВК 32 обробила п'ятдесят відсотків протоколів.

 Андрій Пустовіт сподівається, що сьогодні до вечора всю процедуру закінчать.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: