На жіночих плечах - важка промисловість. Південний ГЗК вітав сьогодні працівниць

СВЯТО
06.03.20 - 14:48

Тепло, сонячно й атмосферно було сьогодні на Південному житломасиві. У Палаці культури чоловіки привітали жіноцтво комбінату з прийдешнім святом весни, краси та жіночності. 

 

У фоє палацу жінкам вручали букети квітів та подарунки від підприємства. 

 

"Наші чоловіки - такі молодці! Вони нас люблять, поважають, вони нас просто чудово привітали, і ми їм дуже за це вдячні. Відчутно. що підприємство турбується про жіноцтво", - каже Анна Попрожук, працівниця Південного ГЗК.

 

На тендітних жіночих плечах - важка промисловість. На Південному комбінаті працює близько 2-х тисяч жінок.

 

Вони успішно керують габаритними машинами, приймають складні управлінські рішення. Їх високо цінують на підприємстві. А Міжнародний жіночий день - гарна нагода для чоловіків сказати про це колегам-жінкам. 

 

"Наше життя починається з вас і продовжується з вами: матерями, дружинами, доньками. У будь-якому разі ми все робимо заради вас, тому що ми, чоловіки, дійсно вас любимо. Надзвичайно важливо, що ви у нас є", - звернувся до залу з вітальним словом Костянтин Федін, генеральний директор Південного ГЗК. 

 

Поздоровив жінок і голова Інгулецього району Сергій Жеребило.

 

На комбінаті дбають про комфорт колежанок - у межах колективної угоди між профспілкою та адміністрацією комбінату жінки забезпечені соціальними пільгами. 

 

"Пильну увагу приділяємо родинам: це й придбання путівок, допомога при народженні дитини та школярам до 1-го вересня. Мамам допомагаємо оздоровлювати діток у профільних санаторіях на Прикарпатті й Закарпатті", - запевняє Віталій Комірной, голова профспілкового комітету Південного ГЗК.

 

Найкращих працівниць комбінату відзначили грамотами. Додав святу романтики й березневого настрою концерт на честь представниць прекрасної статі.

 

 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: