На житломасиві Даманському у Кривому Розі звели сучасний спортивно-ігровий майданчик

ПОДІЯ
03.06.19 - 12:08

У Тернівському районі, на житломасиві Даманський, по вулиці Маршака, 15 відкрили вже четвертий у цьому сезоні спортивно-ігровий майданчик. З місцевими мешканцями зустрівся народний депутат Костянтин Павлов.

«Нові місця відпочинку на відкритому повітрі, де можна проводити дозвілля з користю для фізичного розвитку – це масовий запит наших жителів, – зазначила завідувачка дитсадком № 158 Ірина Мірскова. - До цих звернень уважно ставиться наш народний депутат. Ось і цей новий спортивно-ігровий комплекс вже стає центром тяжіння для дітлахів – учнів шкіл і наших вихованців. До слова, їх у нашому дитсадку «Дзвіночок» –195».

 

Костянтин Павлов наголосив, що природні умови спонукають до активного відпочинку. Поблизу – Ботанічний сад. А за вулицею Маршака є зона відпочинку біля води, яку створили спільними силами місцеві мешканці.

 

«Тепер встановили і цей комбінований спортивно-ігровий комплекс. Він розрахований для активного дозвілля не лише дітей, а й дорослих – є де «прокачати м'язи»! І ми за те, щоб корисний відпочинок об'єднував дітей і батьків, по старому, доброму правилу: «Папа, мама і я – спортивна, здорова сім'я!», – додав нардеп.

 

Під патронатом Костянтина Павлова цього року збудують 30 сучасних майданчиків у Тернівському та Покровському районах.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: