Напоїв та обібрав. У столиці «клофелінщик» із Сумщини напав на криворіжця

КРИМІНАЛ
15.12.19 - 17:15

На Центральному залізничному вокзалі Києва співробітники кримінальної поліції помітили двох чоловіків, один із яких був непритомний, а інший нишпорив у його кишенях, – повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

При появі правоохоронців зловмисник почав тікати, тож його одразу затримали. Іншого чоловіка, мешканця Кривого Рогу, з гострим отруєнням невідомою речовиною ушпиталили до лікарні.

 

Начальник слідчого управління відділу поліції на станціях залізничного транспорту Євген Баранюк розповів, що затриманим виявився 36-річний мешканець Сумської області.

 

«Ми встановили, що чоловік познайомився з потерпілим на вулиці та запропонував йому випити алкоголю в кафе, на що чоловік погодився. Під час спільного відпочинку чоловік підлив у напій нового знайомого сильнодіючий лікарський препарат, після чого останній втратив свідомість. Натомість, зловмисник скористався безпорадним станом жертви і забрав у нього цінні речі», – прокоментував інцидент Євген Баранюк.

 

Наразі фігурантові оголосили про підозру у розбої. Йому загрожує до 7-ми років позбавлення волі. Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: