Напруження зростає. РНБО вимагає від ЦВК негайно оприлюднити результати місцевих виборів

ТЕРМІНОВО
11.11.20 - 14:50

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов звернув увагу Центральної виборчої комісії на необхідність встановлення результатів голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. 

Данілов вимагає негайно оприлюднити їх на офіційному веб-сайті ЦВК. Про це посадовець написав у листі на ім’я Голови ЦВК Олега Діденка.

 

«Апарат РНБО фіксує зростання соціальної напруженості і, як наслідок, виникнення ризиків у національній безпеці в ситуації, пов’язаній з питанням недостатнього інформування суспільства щодо офіційних результатів виборів», - заявив Олексій Данілов.

 

Секретар РНБО нагадав, що граничною датою встановлення результатів волевиявлення місцевих виборів є 6 листопада 2020 року.

 

«Водночас, станом на сьогодні, у певній частині територіальних округів результати голосування з місцевих виборів досі не встановлені», - резюмував Данілов.

 

Нагадаємо, у Кривому Розі теж офіційно не оприлюднені результати виборів та не названа дата другого туру через скарги та судову тяганину.

 

Джерело - сайт РНБО.

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет (сайт Твоє Місто).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: