Наркота на всяк смак. Минулого тижня криворізькі поліцейські затримали 30 драгдилерів

КРИМІНАЛ
13.03.21 - 9:28

За минулий тиждень правоохоронці задокументували близько 30 фактів незаконного обігу наркотичних засобів на території нашого міста, - інформує Криворізьке районне управління поліції.

10 березня на одній із вулиць Тернівського району поліцейські провели оперативну закупівлю наркотичних речовин у 23-річного зловмисника. У криворіжця вилучили пластикові трубочки з метамфетаміном, мобільний телефон та гроші.

 

Того ж дня, на території Покровського району затримали 40-річного чоловіка, у якого було вилучено шприц з речовиною коричневого кольору - опієм ацетильованим та гроші, отримані злочинним шляхом.

 

11 березня поліцейські провели санкціонований обшук у Металургійному районі за місцем проживання 30-річного криворіжця. Вилучили понад 1000 таблеток, обіг яких заборонений, пакет з речовиною білого кольору схожою на амфетамін, хімічні речовини-прекурсори, а також обладнання для виготовлення наркотичних речовин: скляну колбу з трубками, медичні шприци та ваги.

 

Все вилучене направлено для проведення експертного дослідження. Наразі зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу.

 

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 та ст. 307. Досудові розслідування тривають.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: