Народила й збиралася тікати? Подробиці загибелі 19-річної криворожанки у пологовому будинку

ПОДІЯ
01.06.20 - 12:08

Сьогодні вранці, о 6.20, під вікнами міського пологового будинку №1 у Центрально-Міському районі знайшли тіло дівчини, яка випала з вікна палати. Наші журналісти побували на місці події, щоб з'ясувати, що сталося. 

Подію прокоментувала в.о. директора міського клінічного пологового будинку №1 Лариса Васильєва. 

 

"Учора ввечері, о 20.10, цю молоду жінку (орієнтовно 19 років) доправили до нас уже з дитиною. Пологи відбулися у машині швидкої допомоги. Дитина народилася глибоко недоношеною, на терміні приблизно 30 тижнів вагітності. Зі слів самої дівчини, вона незаміжня, ця вагітність була небажана, на обліку у жіночій консультації не перебувала.  

 

Медикам швидкої породілля спочатку сказала, що термін вагітності маленький, тож її везли в гінекологічне відділення. Але прямо у швидкій почалися пологи, і народилось немовля вагою трохи більше 1 кг.

 

Молоду жінку оглянули, як годиться, надали необхідну допомогу. Жодних проявів дивної поведінки не було. Щоправда, дівчина була без документів. Пояснила, що її документи у батька, тому зараз вона їх надати не може.

 

Її перевели в палату, а потім запросили подивитись дитину, яка на той час перебувала в інтенсивній терапії. Через глибоку недоношеність, дитину збиралися перевести до перинатального центру. Коли ж за немовлям приїхала бригада, жінку почали шукати, але ніде не могли знайти. Раніше бачили, що вона бігала по коридору, виходила палити, але врешті-решт її так і не розшукали. А вранці вже побачили труп під вікнами. Очевидно, дівчина збиралася тікати з пологового будинку, бо знайшли її вже одягненою".

 

У палаті на 4-му поверсі було відкрите вікно, звідти вона й упала, - каже Лариса Васильєва. 

Ймовірно, збиралася спуститися вниз по козирку, але це їй не вдалося. 

 

Труп молодої криворожанки доправили на СМЕ. Дитя зараз - у перинатальному центрі, в реанімації для новонароджених.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: