Наша сценаристка. Другокурсниця КНУ стала «Студентом року Дніпропетровщини»

КОНКУРС
29.12.20 - 13:39

Катерина Пищикова, студентка 2-го курсу гірничо-металургійного факультету Криворізького національного університету, стала переможницею конкурсу «Студент року Дніпропетровщини» у номінації «Митець року».

Про це повідомили на сторінці університету у соцмережі. 

 

Цьогоріч Катерина створила 4 оригінальні сценарії та пройшла відбір на фінансування цих робіт у межах кіношколи Ukrainian Film School, а потім ще й реалізувала їх у короткометражках. 

 

Дівчина проходила тренінги з відомими творцями, такими як Олександр Роднянський (продюсер та член Американської кіноакадемії), Девід Армстронг (оператор всіх кінострічок «Пила»), Ерік Бросс (американський кінорежисер), Антоніо Лукіч (український режисер, автор кінострічки «Мої думки тихі»).

 

Катерина отримала грант на фінансування свого дипломного проєкту науково-фантастичної драми «Союз», в якому виступила в якості режисерки та сценаристки. Її дипломна робота відібрана продюсерами студії̈ FILM.UA і надалі розробляється в кооперації з українською VOD-платформою. 

 

Крім того, вона займалась організацією Всеукраїнського рейтингу «Книжка року», спрямованого на сприйняття нової української літератури та класики.

Фото зі сторінки університету.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: