Наша зірочка: у Кривому Розі попрощалися з 20-річною Дар’єю Курдель, яка не вижила після обстрілу Інгульця 

ЖАЛОБА
12.07.22 - 14:42

9 липня від ворожого обстрілу в Інгулецькому районі загинуло двоє людей. За порятунок 20-річної Дар’ї Курдель кілька годин боролися лікарі. На жаль, врятувати молоде життя не змогли. Дівчина навчалася на Криворізькому факультеті Одеської юридичної академії. Була активною студенткою, тренером, любила спорт і любила життя.  

«Була щирою й позитивною  дитиною. З дитинства любила читати, в’язати, танцювати. Жодного гуртка не пропускала. Любила життя», - зі сльозами розповідає бабуся Даші Людмила Курдель. 
 

«Наша красива, неповторна, люба дівчинка Даша. Наша зірочка. Ця дитина виросла на наших очах. Завжди була розумничкою. Завжди – привітна й усміхнена. Батьки виховали таку гарну доньку. І хто б міг подумати, що ось так ми будемо втрачати наших дітей», - поділилася сусідка родини Людмила Костенко. 
 

 

Дар’я мріяла стати юристом. Успішно закінчила Криворізький юридичний фаховий коледж. Отримала диплом молодшого спеціаліста з права. Потім заочно продовжила навчання на Криворізькому факультеті Одеської юридичної академії. 
 

Дівчина зі спортивної родини і сама була захоплена спортом. Торік стала чемпіонкою міжнародного турніру зі спортивних танців. Сертифікований тренер з Pole dance і акробатики на повітряному кільці. Дворазова чемпіонка Street Workout.  
 

«Завжди пам’ятатиму її посмішку, дуже весела, світла дівчина, але з дуже міцним характером, сильна духом», - ділиться директорка Криворізького фахового коледжу Одеської юридичної академії Юлія Лескова-Годлевська. 
 

 «Мабуть те, що вона займалася спортом, допомагало їй і в освоєнні професії юриста. Дуже прикро, що наша молодь гине, що їхні мрії не справджуються. Щирі співчуття родині Даші, її близьким. Ми сподіваємося, що пам’ять про наших дітей залишиться», - сказала викладачка Криворізького юридичного фахового коледжу Олена Березовська.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: