Наші – на п’єдесталі. Криворізькі рукопашники здобули 20 медалей на чемпіонаті України

СПОРТ
08.10.20 - 13:32

Цими вихідними у Києві відбувся чемпіонат України з рукопашного бою. У турнірі перемогами відзначилися і криворіжці.

Наші спортсмени вибороли 7 золотих, 5 срібних та 8 бронзових медалей. Це допомогло збірній Дніпропетровської області посісти 1 місце у командному заліку.

 

«Наші хлопці і Криворізька федерація рукопашного бою виступила, як завжди гідно, отримали чергові путівки до збірної», - повідомив спортивний директор Криворізької федерації рукопашного бою Олександр Яновський.

 

Більшість переможців та призерів – вихованці ДЮСШ №3. Альберт Ачеретян виборов золото та отримав путівку до збірної України, а ще - повернувся додому з Києва з новим званням - майстра спорту України.

 

«Я до цього дуже довго йшов, трудився, старався! Хочу подякувати своєму тренеру, який мені допомагав, батькам, які мене підтримували. Я провів два боя і у першому бився з дніпрянином, було дуже важко. Там був рівний рахунок і у додатковий час я переміг», - поділився Альберт Ачеретян.

 

Криворіжець Кирило Башта привіз додому аж 3 медалі з чемпіонату України. Також переможцями і призерами стали й інші наші рукопашники - Владислав Сімановський та Михайло Храпійчук – у них золото, Богдан Петренко та Роман Моренко стали срібними та бронзовими призерами.

 

Подія для Криворізької федерації рукопашного бою відбулася і напередодні чемпіонату – тренери федерації та ДЮСШ №3 підтвердили свої національні суддівські категорії. Тепер на спортсменів і їхніх наставників чекають сотні годин виснажливих тренувань, адже попереду - чемпіонат світу.

 

Фото Криворізької федерації рукопашного бою та ТРК «Рудана».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: