Наслідки буревію у Кривому Розі: ремонтують школи, що постраждали від негоди

ВАЖЛИВО
10.07.19 - 17:24

Стихія, що завдала значної шкоди житловому сектору, не обійшла і заклади освіти. Найбільше постраждали покрівлі шкіл і дитячих садочків, які потрапили під дію граду та вітру. У Кривому Розі негайного ремонту дахів потребують 57 закладів освіти. У мерії підраховують обсяг збитків та кількість необхідних матеріалів для відновлювальних робіт.  

Найбільших руйнувань внаслідок стихії зазнали дахи будівель. У Саксаганському районі у КЗШ №70 вітер та град потрощили з півсотні шиферних листів. Схожа проблема і у 17-ії школі. Тут у дірках 140 листів шиферу. Міський голова дав доручення у найкоротший термін підготувати проекти і відремонтувати покрівлі в усіх пошкоджених буревієм навчальних закладах.  

«У цих випадках перебудовувати дахи не потрібно, маємо зміцнити їх, покласти руберойд та шифер. Треба скоріше все робити і школи будуть в ідеальному стані», - зазначив мер Юрій Вілкул.

 

 

«Сьогодні вже можемо говорити, що подібні ремонтні роботи закінчили у 5-х освітніх закладах, та ще 20 в активній стадії. Для 6-ти потрібен більш серйозний ремонт покрівлі, тож кожне засідання штабу з надзвичайних ситуацій в нас починають з освітнього питання», - зазначила директорка департаменту освіти і науки виконкому міськради Тетяна Кріпак.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: