Наслідки буревію: у Кривому Розі триває прибирання прибудинкових територій від повалених дерев

ВАЖЛИВО
08.07.19 - 20:20

Комунальні служби працюють цілодобово. На прибирання доріг, тротуарів, прибудинкових територій виведена вся можлива техніка, в кожному районі працює по декілька бригад. Повідомляє департамент інфраструктури міста.
 

Станом на 12:00 в місті працювали понад 30 бригад і понад 100 одиниць техніки.

«Основне завдання, яке поставив міський голова – розчистити житловий фонд. Вже частково прибрали 2 тисячі дерев, за останні два дні розпиляли і підготували до збирання ще понад 500. Також тривають роботи з розчищення фасадів та дахів. Ситуація ускладняється тим, що дерева зачіпають електричні мережі», - зазначив директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.

 

У прибиранні прибудинкових територій управителям допомагають 16 бригад, 78 осіб з КП «Сансервіс».

«Великі дерева, неможливо прибрати без допомоги спецтехніки. У Саксаганському, Інгулецькому та Металургійному районах працюють 2 крани і 3 вишки «САНСЕРВІС». Частково вже переходимо на прибирання парків і скверів», - додав Іван Карий.

 

У дворах і на вулицях працюють понад 400 співробітників керуючих компаній і спецтехніка. Для запобігання підтопленню квартир, які залишилися без покрівлі, управителі роблять гідро бар`єр з будівельної плівки.

 

Допомагають приводити Кривий Ріг до ладу і місцеві підприємства. Так, «Кривбасводоканал» направив автовишку і кран в Саксаганський район, «Тепломережа» доставила кран до Металургійного району. ДСНСники надають допомогу з перших днів після урагану.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: