Найбільший у Кривому Розі басейн готується до прийому плавців

БЛАГОУСТРІЙ
01.09.20 - 15:15

1 вересня почали заповнювати водою чашу 50-метрового басейну Палацу водних видів спорту ДЮСШ № 1. Важливий для містян спортивний об’єкт у новому навчальному році гостинно відчинить двері для криворіжців.

«Фактично, ми побудували новий басейн із сучасною чашею, спортивними залами, оновленими комунікаціями, обладнанням і системою очистки води. Зробили абсолютно нову систему підігріву води, яка дасть можливість басейну працювати круглий рік і не залежати від опалювального сезону. Басейн буде відкритий як для професійних плавців, так і для тих, хто просто любить плавати. У Кривому Розі - 9 муніципальних  басейнів, і всі приводимо до ладу. Вже відремонтовані басейни ДЮСШ №№10, 7, 6, 2», - підкреслив Юрій Вілкул.

 

Перетворень зазнала не лише будівля Палацу водних видів спорту, а й прилегла територія.   

Нагадаємо, у Кривому Розі працює програма міського голови з розвитку спорту та фізичної культури. У місті збережені та ремонтують усі ДЮСШ, зведено 175 нових спортивних майданчиків, відновлено 26 спортивних об’єктів. Третій рік поспіль кращі спортсмени та їхні тренери отримують іменні стипендії. На сьогодні їх 297.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: